Om oss

Vår bedrift består av velkvalifiserte ingeniører og takstmenn med bred erfaring fra byggebransjen.

Stavern Taksering AS ble etablert i 1993 og har i dag totalt åtte ansatte som har lokale kontorer og jobber i områdene Arendal, Risør, Bamle, Skien, Porsgrunn, Stavern, Larvik, sandefjord, Tønsberg, Drammen, Asker  og Oslo.

Hovedkontoret holder til i trivelige lokaler i Skien. Frem til 2006 var firmaet tilknyttet NTRF (Norges Tilstandsrapport Forbund), deretter var vi medlem i NITO, før vi nå er medlemmer i Norsk Takst som ble etablert når NITO og Norges Takseringsforbund slo seg sammen i 2018.

Lang erfaring og regelmessig oppgradering i kunnskap og kompetanse, gjør at vi kan tilby et bredt spekter av tjenester, og våre oppdragsgivere er meglerhus, entreprenører, banker, advokater, forsikrings-selskaper, privatpersoner og andre som har behov for profesjonell hjelp og råd i forbindelse med eiendom.

Hvem, hva, hvor

Eirik Hamre Brynhildsen

Telemark/Vestfold. Bygningsingeniør og Økonom

Eirik er en tungvekter som både bygningsingeniør og økonom.Eirik er meget allsidig og tar oppdrag med alt fra geomatikk, trykktesting, våtromskontroll, lyd og radonmålinger til tyngre økonomiske beregninger. Hans beregninger, etterprøvinger og vurderinger er svært korrekte. En tung ressurs for Takstgruppen.

Magne Jonassen

Telemark/Vestfold/Viken og Oslo

Magne er en erfaren og kunnskapsrik Byggmester og Takstmann med bred erfaring, med base i Skien og Porsgrunn men jobber daglig i hele nedslagsfeltet til Takstgruppen. Han har lang erfaring fra byggebransjen med fagbrev som tømrer og byggmester utdannelse med 35 års arfaring fra store og små byggeprosjekt. Hans kompetanse som kombinerer praktisk erfaring, tekniker  og takstmann utdannelse er meget verdifull spesielt i arbeidet med skade taksering og tilstands rapportering som er områdene Magne jobber mest med. Magne gir med sin lange fartstid i byggbransjen og allsidige erfaring et viktig bidrag i faglige diskusjoner i vårt fagmiljø

Camilla er vår nye tilrettelegger/back office som tar i mot alle henvendelser og informasjon fra kundene

Camilla Ellingsen

Backoffice/tilrettelegger

Camilla sitter på vårt kontor i Porsgrunn.

Camilla jobber med tilrettelegging og dokumenthåndtering i tillegg til å produsere plantegninger til bruk i salgsoppgaver.

Camilla har en variert cv som hun får bruk for i en hektisk hverdag.

Rune Larsen

Takstingeniør og Byggmester

Rune er en erfaren og kunnskapsrik Byggmester og Takstingeniør med bred erfaring, med base i Porsgrunn men jobber daglig i hele nedslagsfeltet til Takstgruppen. Han har lang erfaring fra byggebransjen med fagbrev som snekker med 30 års arfaring fra store og små byggeprosjekt. Hans kompetanse som kombinerer praktisk erfaring og Byggmester og takstmann utdannelse er meget verdifull spesielt i arbeidet med mangel og byggefeil saker og når han skal vurdere tilstanden og verdien på bygninger. Rune er allsidig og tar oppdrag som taksering av store næringseiendommer, boligsalgsrapporter, verditaksering, skadetaksering, naturskadetaksering, utstikking, kontroll av våtrom og tetthet mm.

Erik Heiland

Ingeniør og landmåler

Erik er har et lite hyggelig kontor i Bamle men utfører oppdrag fra hele vårt nedslagsfelt. Erik jobber med seksjonering, fradeling/sammenslåing, utstikking/ innmåling av tomter og bygninger, profilering av tomter i KOF/SOSI format. Erik er sertifisert dronepilot og utfører alle slags oppdrag med sine droner gjerne i forbindelse med innmåling og profileringsoppdrag for arkitekter. Med sin tunge utdannelse og lang fartstid er han er viktig spiller på laget.