Arkitekttjenester og byggesøknader

 Har du behov for hjelp med søknader, ønsker du å være med på å tegne ditt nye familiehjem eller skal du bygge en hytte som er unikt tegnet etter dine ønsker?

Vi tilbyr alle type tegneoppdrag og hjelp med søknad og ansvarsrett til alle slags søknader til kommunale etater. Våre kunder er større entreprenører, eiendomsutviklere og privatpersoner. Vi tar på oss oppdrag i hele vårt nedslagsfelt fra Arendal til Oslo og innover i landet. Se forøvrig våre sentrale godkjenninger.

Ved å kjenne til hvordan byggestiler og materialbruk har utviklet seg gjennom tidene, kan vi gi deg råd og løsninger som vil gli inn i det eksisterende miljøet. At vi benytter oss av tekniske nyvinninger som var ukjente i «gamle dager», er en selvfølge.

Men at det utvendige bør ha en stilmessig forbindelse til eksisterende bygg, er sikkert de fleste enige om.

Som utbygger og stilskaper i dette vidstrakte området er vi også godt kjent med hvilke lokale regler og politiske føringer som foreligger i forbindelse med byggesaker. Derfor vet vi også hvilke detaljnivå de ulike søknadene skal ligge på, hvem som skal ha dem og hvor lang behandlingstiden er. Vår kontakt med kommunen i området er på et nivå hvor vi samarbeider godt, og hvor de gjerne hjelper oss hvis det er noe vi har spørsmål om.

Kontakt oss

Telefon: 33 19 98 59
E-post: salg@staverntaksering.no


Adresse:
Moen 12, 3948 Porsgrunn